Lisas…

Nu STINKER det koskit!!!!!!!

by on Okt.24, 2011, under Uncategorized

Dels om Mattias, mina tankar, lite om det jag gjort och presis när jag kom hem, närmsta granne e en nygödslad åker tydligen….!

Annars är det bra, förutom mina dumma tankar. Jag tycker den fula verkligheten är så ful så jag vill gärna fantisera… !!!

Fii faan herreguuud asså!!! :-D

Jag träffade på I utanför Ica, 2 år sen vi sågs men fan nu ska vi försöka hålla kontakten! Jag ångrar såååå att jag inte hämtade henne och M när dom missat bussen i stan!!!! Men Mattias skulle upp och jag hade inte fått komma hem om jag åkte, han ville inte bli störd. Dom fick betala en taxi, 600 spänn, jag hade blivit skitglad om jag fått ett par hundra!!! I sa att jag var verkligen kär och hon tyckte det var trist, men hon som presis alla andra,rynka förvånat sitt uttryck och säger att han uppförde sig illa mot mig!!!!! Och detta är sånt jag aldrig sagt till nån, jag visste nog innerst inne att det var fel, att han behandlade mig illa, men va gör man när ren kärlek är så förbannat blind och stark!

Ja bloggen tänker jag på när jag tänker på honom, här skriver jag ner det, men denna är snart full, då hänger ni väl med till min nya blogg! ;-) Snart har jag nog grubblat klart över denna hemska man, men tid tar det! Herregud föör fan, det är INTE jag som ska ha dåligt samvete, men det har jag för jag äger ett sådant. Önskar jag vore utan, då kan man säga nått som man inte menar och skada någon utan att fatta hur ont det gör.

J, fan du är så jävla skön!!! Tack för det du gör, fan det är sååå modigt av dig!!! Det betyder mycket för mig!!! Och du vet, jag har ju gjort samma sak för dig, fast vi inte kände varann så bra då ;-)

Fina F, hoppas du läser, hoppas du vet att jag tänker på dig!

Söta Sis, jag ska försöka hälsa på fan, men det bär emot, du har ju alltid sagt att jag är folkskygg ;-) Och nog är hemmets väggar trygga, nuförtin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

Lustiga L, tack för film å god mat – alltid lika roligt!

Nu får jag göra presis som jag vill, komma hem när jag vill och ingen som säger elaka saker till mig!! Jag är ju fri nu!!! =)

Tjockisen skiter i att banta och fortsätter sminka sig som en hora – det är ju bara sån jag är!!


3 Comments for this entry

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...