Lisas…

Här händer det saker!!!

by on Jan.20, 2012, under Uncategorized

Efter varit ute full 4 helger i rad så ere dax för en vit helg nuva :-D

Först vare party hos mig sen nyårsfest hos J och efter det, ut med Å på krogen och sist men inte minst ut å fara me raggarna i Märsta, skoj som fan =)

Ikväll längtade jag hårt efter en kall öl, lättöl och kände mig lessen över att inte ha hemma. Men för nån timme sen fick jag nått konstigt lyckorus som håller i sig än!!!

Och hur kan jag sitta ensam, helt själv i ett stort tomt hus, ingen som hör av sig, och känna mig varm och lycklig samt längta till nästa dag?
Skön är känslan!!!

Nån dag sen kom det ”m” tankar över mig och jag var ganska nere, man glor efter hans bil man undrar va han gör, å sånt skit. Min kompis C hade kontaktat honom i helgen trots att han är ovän med henne! Och det fick jag veta idag, och det var säkert därför mitt 6e sinne varnade mig för Mr M. Lustigt men det har hänt för många gånger med för stor sannolikhet. Jag har ett 6e sinne men i.o.m min dåliga självkänsla kan jag inte kontrollera det och ibland misstro det jag känner.
Det ligger i släkten och min moster känner av sitt väldigt starkt men jag blir oxå rädd.

Varför tänker jag på en viss person en dag innan och sen möter den, fast vi är endast ytligt bekanta med tex har samma uppgift, kollegor. Gång på gång, hur arg jag än va varför jag tänkte på personen helt plötsligt. En liten föraning bara.
Den dagen jag såg min döda häst inuti mitt huvud innan jag hittade kroppen livlös i hagen, fattade jag att mina tankar är lite väl verkliga. När, var och hur är svårt, finns inget direkt ”pang” utan det kan va en bild som sitter fast, sen, nån dag senare, förstås jag varför.

Men nu ska jag spela sen duscha å sen sova. Ska jag tvätta håret? Det e långt å tjockt och det kan bli kallt imorrn med fuktigt hår. Hårfön har jag aldrig gillat sen mor ”torterade” oss med den när vi var små, klart hon ville väl, men är man liten förstår man inte alltid och man kan bli rädd =)
En liten roligt detalj är att ”monstret” dog för nått år sen, den började ryka. Bara sisådär 40 år gammal, en vanlig hårtork.

Stort tack å kram till er som finns därute och speciellt ni som finns för mig, love u all!!!!!!! <3 <3 <3


Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...