Lisas…

Ja då var det varmt!

by on Sep.22, 2011, under Uncategorized

Flyttade hit i början av juli, varit lite småkulet till å från men sista veckan har det varit 15-16 grader inne!! Igår kväll sov jag med kläderna på och frös ändå…  Men ikväll möttes jag av värme när jag öppnade dörren!! Så härlig, vred upp pannan idag innan jag for iväg på äventyr!

Hjälpt en vän tapetsera, ett rum, en vägg igår och ett annat rum, annan vägg ikväll, det gjorde vi skitbrao!!! Ikväll skulle jag haft aloefjantpartaj men blev inställt pga magsjuka. Dock hade polare nr 2 lovat att komma ändå men jag hade ju glömt att jag skulle få besök så jag var ju hos polare nr 1 å tapetsera så då fick hon ju komma dit om hon ville, och först va hon skeptisk, men så dök hon upp!!! Roligt att va ett gäng, ni är så underbara!!! <3

Det trista med dagen var att polare nr 3 hör av sig och träffat en fd kollega som sprider illasinnade rykten om mig i grannsocken!! Herregud, och tja dottern är inte mycket att hänga i julgranen, henne jag tröttnat på varav ”mail till en vän” handlar om. Gå bakom ryggen å snacka fisskit om en är ingen vän! Men inget att bry sig i, dom retar sig på mig och jag på dom, och nu till något annat…

Spännande!

Det blev en efterlängtad dusch ikväll eftersom pannan varit avstängd några dagar (inte haft tid eller ork att sota ur den) *inget varmvatten* men fy vilket glidigt duschhandtag jag fått tag i, inte går den att sätta upp heller och det STÖR mig så förbannat! Tror inte jag behöver ha den uppsatt egentligen… Inte haft så på dryga 2 år medan jag bodde i xets hus och det gick så bra så, men här finns det en trasig upphängning till duschen och ja då måste den fixas !=)

Sen blev jag lite störd på den lila vågen på den turkosa badrumsmattan som står i mitt gula/oranga badrum, passar inte alls eller färgglatt? Vågen å mattan e vackra ihop lila och turkost<3 men det övriga i badrummet går i gult, orange och grönt… Flytta vågen å mattan till sovrummet då, använder sällan vågen, den var ju skitsnygg *måste ha*! Så nu ska jag krypa ner i sängen å sooova, nattinatt! =)


Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...