Lisas…

Är det Gert?!

by on Okt.06, 2011, under Uncategorized

Som stör min nattro? Brukar alltid höra skiten på kvällarna, och jag tål inte radioprat!!! Väldigt roande visst, men jag blir knäpp, bara tänker å tänker tills tankarna e så skruvade så jag skriver ner numret och tänker ringa in själv och fladdra om något jag då för längesen glömt, sur och förvirrad.

Hungrig som saten men drack lite nu det får duga, svider i magen… Å e 5e dagen utan riktigt käk; kaffebrö, bullar, nån macka, nått kokt ägg, lite flingor, yoghurt blir det om dagarna och man proppar i sig så man blir illamående å tappar matlusten och så skiter man i å äta varm mat. Imorron ska jag fan laga mat!
Jag ska tom prova det den där knäppa Sandra rörde ihop, bacon, pasta och beasås för ett par år sen. Men tycker det låter… Knas? Så jag vet inte om det var så?
Jag får återkomma om receptet och mitt försök^^

Idag plockade jag fram lokselarna, så fin känsla av att hålla på med dom, är så förtjust i läder och detta ska ju pryda en häst oxå! Hoppas på bilder men glömde bort att fota idag, tvättade dom ordentligt, dom ska få smörj imorrn!

Och ikväll blev det att ”fixa” till sig ordentligt, duscha, raka sig å byta i sängen, man kunde tro jag väntar någon, men va fan ska man inte få göra lite trevligt för sig själv lixom? Va ere för ”huvet ner i toan”-tycke att göra sig fin för någon annan, jag gör det för min skull och för att jag mår bra av det!! =)


Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...