Lisas…

Livet från den ljusa sida….

by on Dec.03, 2011, under Uncategorized

Filmer är bra, fått ett par lådor av syrrans kille, inge fel på VHS :-D
Men efter ha gått igenom 30-40 filmer saknar jag fortfarande en, En sen kväll på Mcools och jag muttrade beklagade mig till syrran för någon dag sen, men hon vet ju inte var mina filmer e.
Men ikväll skickade hon ett sms, just den filmen gick på 6an!!! Helt sjukt, men det vara bara titta de, och jag gillar den för att alla karlar är presis så dumma och kåta som man inte vill ha dom!!! Men tjejjen kommer långt, lägga upp sig lite och åka på räkmacka, kanske nått man ska tänka på om man vill ha en gård tex? Ja nu ska vi flörta med bönderna hehe :-D

Imorron är det lördag, C har bjudit med mig på FEST! Hennes vänner och skitnervöst, men jämra sig före brukar jag göra, känns spännande =)

Har kraffsat, bitit och slitit på fingrarna så nu gör skinnet ont och naglarna är fult korta, hänt så mycket runt omkring, mår inte så bra, värst är pengabiten såklart. Nästa månad blir det 2tusen mindre!!!!
3 veckor och 900 kr kvar, snus och bensin, tele å interneträkning, jävla skit.
Fifan och VILL INTE jobba med människor, och som hästskötare utan mer kunskap i ridning kommer jag inte långt. Travsporten föraktar jag. Svårt men jag söker 5-6 jobb varje månad, snart gått ett år utan resultat.

Det är aldrig kul när en ”vän” vänder ryggen till, men då förstår man ju att man själv kanske inte var så bra vän till denne och så har man lärt sig nått.

Vem ska tända och släcka ljusstaken på toan nere och uppe i mitt rum? Alla andra går på timers men inte dom, sover borta imorrn, shit nervöst!!!

Ibland kan jag dö för att bara ta mig ut till bilen och åka genom samhället, ibland längtar man efter ett trevlig kväll hos en annan människa, men jag trivs här och att bo själv. Tycker inte jag saknar djur heller, mina kusiners hästar går utanför huset här.
Hos mor å far har jag alla mina hästar och kaniner + deras 8 katter å en hund, som man blir kärleksattackerad av när man kommer dit :-D

Många hemlösa katter nu och kattungar!!!!!!!!!
Blir så arg och lessen, fyfan för folk som tar sig en ”sommarkatt” och skickar ut den vind för våg i vinter.
Och ska jag behöva skrika det i örat på dig? KASTRERA DIN KATT!!! Hur svårt är det egentligen!?
Nu får vi lag mot djursex, alltid nått även om sjuka människor håller till bakom stängda dörrar, stackars djur!!

Nej nu till nått trevligare, sagt upp abonnemang nr 2!!!! Ett tag efter att jag skaffat 3, var det vissa väl valda i bekantskapskretsen som inte villa höra av sig om jag inte hade comviq, så då fick jag skaffa det. Men har ändå haft uppåt en 400 max på två abonnemang oftast 300 och då kan jag lägga pengarna på ett abonnemang istället.
3 mobiler har jag och två är låsta!!! Hur fn ska jag göra, sälja låsta eller låsa upp dom? Hittat en mer eller mindre seriös sida som låser upp med kod för 180 spänn och det kan det väl va värt. Ena mobilen är ett halvår och den andra 2 år, inget strörre fel på dom trots gammal modell, haha jag är väl den ända som inte har ajfåne!!! :-D

Nej jag ska sova, hoppas drömmarna tar mig långt långt härifrån till nått vackert och underbart!!!


Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...