Lisas…

KulJul

by on Dec.21, 2011, under Uncategorized

Så trist när folk gör mig besviken. Jag menar aldrig att vara elak, men verklighet och sanning kan iof såra mer än man tror.  Men hur kul är det, hela tiden leva uppe bland molnen? Kom ner på jorden till oss andra dödliga =)

Sometimes you have to try not to care, because sometimes no matter how much you do, you can mean nothing to someone who means so much to you. It’s not pride, it’s self-respect.
Google översätter;
Ibland måste man försöka att inte bry sig, för ibland oavsett hur mycket du gör, kan du betyda något för någon som betyder så mycket för dig. Det är inte stolthet, det är självrespekt.

Men varför översätter google ”nothing” till ”något”?  Sist jag hade engelska så betydde ”nothing” ”ingenting”.  Och skriver man in bara ”nothing” översätts det till ”ingenting”.  Men sätter jag ”can mean” före, så blir det ”kan betyda något”.  Eh HUR ska vi tolka detta?  ”Ingenting” ska det ju vara i denna mening.

Ibland måste man försöka att inte bry sig, för ibland oavsett hur mycket du gör, betyder du ingenting för någon som betyder så mycket för dig. Det är inte stolthet, det är självrespekt.


Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...